“ÖĞRENCİLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRMALIYIZ”

 

Okulların kapanmasına az bir süre kaldığını ifade eden Sinir, “Öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan nasıl uzaklaştırabiliriz, onlar için ne tür faaliyetler yapabiliriz gibi projeler yaparak gençlerimize hizmet etmek için burada toplandık. Sizlerden isteğim, ilçelerdeki gençlerimize en kısa zamanda ulaşarak yaz sporları ile ilgili yapmış olduğumuz broşür ve afişleri kendilerine ulaştırmanızdır. İlçelerdeki temsilcilerimiz olarak sizden kaymakam ve üst düzeydeki yetkililerle temasa geçip, projelerimizi ve gençlere yönelik yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi anlatmanızdır” dedi.

 

“ÖĞRENCİLERE VAN’IN GÜZELLİKLERİNİ ANLATIN”


İlçe müdürlerine tatile girecek olan öğrencilere yönelik düzenlenen yaz tatili programlarını, ilçe kaymakamlarına, müftülere ve muhtarlara anlatmalarını, bunun yanında hazırlanan tanıtım broşürlerini de öğrencilere dağıtmalarını isteyen Sinir, “Her ilçenin kendine has özellikleri var. Bu güzel doğa olaylarımızı da değerlendirerek öğrencilerin zamanlarını en iyi bir şekilde geçirmelerini sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.
Bazı ilçelerde plaj oyunları, rafting, kano, kürek, sörf, yelken, dağ yürüyüş ve geziler gibi faaliyetlerin düzenlenebileceğini vurgulayan Sinir, “İlçelerimizdeki gençlerimizin çoğu, boş zamanlarını internet kafelerde, ya da buna benzer zararlı alışkanlıkların kazandırıldığı başka mekanlarda geçirmektedir. Sizler, gençlerimizi bu tür kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spor faaliyetleri düzenleyerek onların zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlayabilirsiniz” şeklinde konuştu. Toplantı ‘Seyyah Uluçınar İzinde’ projesinin slayt gösterisi ile son buldu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim