Brezilya'ya giden yetkili FİFA menajeri Ali Sapan, Sao Paulo yetkilileri ve Ganso'nun menajerleriyle görüştü. Sapan'ın "Onu Türkiye'de 'Yeni Alex-Yeni Efsane' olarak tanıtacağım" sözleri büyük etki yaptı.

Fenerbahçe adına Sao Paulo kulübü ile Ganso görüşmeleri yapmak için geçen cuma günü Brezilya'ya giden yetkili FIFA menajeri Ali Sapan, önceki gün ilk temaslarını gerçekleştirdi. Sao Paulo'nun asbaşkanının yanı sıra DIS menajerlik şirketinin menajeri ile ünlü on numaranın imaj haklarını elinde bulunduran SONDA'nın yetkilisinin katıldığı yemekte Sapan, F.Bahçe'nin teklifini iletti. Ganso'yu "Yeni Alex-Yeni Efsane" olarak Türkiye'ye tanıtılacağını anlatan Sapan, oyuncunun İstanbul'da elde edeceği prestij, oturacağı mevki teker teker rapor halinde sunuldu.

TEKLİF 6.5 MİLYON EURO

Sonda'nın yetkilisi bu bilgilerle yakından ilgilenirken, Fenerbahçe'nin Ganso'nun bonservisi için düşündüğü 6.5 milyon euro'nun ödeme planı ve banka teminatlarının kopyaları Sao Paulo yetkilisine iletildi. Ganso'nun tüm haklarının alınması için DIS menajerlik şirketine yapılacak teklif de ayrı bir dosya halinde bu kurumun yetkilisine sunuldu. SONDA ve DIS, önlerine konan dosyalardan oldukça etkilenirken, görüşmelerinin beklenenden olumlu başladığı ve hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

fotomac.com

Editör: TE Bilisim