Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan ve yönetim kurulu aday listeleri için oy verme işlemi sona erdi. Aziz Yıldırım 6829, M. Ali Aydınlar 2383 oy aldı. Bu sonuçlara göre Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi. Yıldırım’ın yeni listesinde birde Vanlı bulunuyor.

 

İŞTE YILDIRIM’IN 6 DEĞİŞİKLİĞİ

 

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bir önceki dönemden 6 değişik isim bulunuyor. Bu isimlerden bir tanesi de Vanlı Erkan Türkoğlu oldu. İşte listeden çıkan ve yerine gelen yeni isimler;  Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil ve Ahmet Ketenci ile daha önce görevlerinden ayrılan Alaeddin (Ali) Yıldırım'ın yerine, Mahmut Uslu, Ahmet Özokur, Erhan Türkoğlu, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan yer aldı.

 

AYDINLAR PES ETTİ

 

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, sonuçların belli olmasının ardından salonu terk etti. Aydınlar ve listesindeki isimler, yeniden başkanlığı büyük ölçüde belli olan Aziz Yıldırım ve yönetimi ile bir araya gelerek, kendilerini tebrik etti.  

Editör: TE Bilisim