Sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek ligde iddialı bir konuma gelenKarabükspor'da Kulübün mali işler ve futbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Yolbulan, '' Galatasaray'dan teklif gelirse İshak'ın önünü açarız dedi.

İSHAK'IN HEDEFLERİNE ULAŞMASINA YARDIMCI OLURUZ

Radyospor'un haberine göre; Yolbulan, ''Bize Galatasaray'dan resmi bir teklif gelmedi. Menajerler aracılığıyla bir duyumumuz var. Ama gerçekleşen bir şey yok. Geldiği zaman bunu, başkanımızla değerlendiririz ve sonuca gideriz. İshak'ın önünü açmak lazım. Milli Takım'da da oynuyor. Tabii ki teklifi değerlendiririz. Sonuçta her futbolcunun büyük takımlarda oynamak gibi bir hedefi var. Bizim de yönetici olarak futbolcuların bu hedeflerine yardımcı olmamız gerekiyor. Sonuçta kazanan Türk futbolu olması gerekiyor'' diye konuştu.

İSHAK: ''KULÜBÜME BAĞLI''

İshak Doğan ise, konuyla ilgili olarak, ''Ben sadece futboluma konsantre oluyorum. Kulübüm nasıl uygun bulursa öyle olur. Hayırlısı olsun'' dedi.

BUZ BAHANE DEĞİL; HAKEDEREK KAZANDIK

Bu arada Murat Yolbulan, Fenerbahçe galibiyetine de değindi ve saha koşulları skoru etkiledi yorumuna katılmadığını belirterek, ''Fenerbahçe maçında çok iyi takım oyunu oynadık; sonuç daha farklı olabilirdi. Sonuç olarak galip gelmek önemliydi. Saha şartlarına gelince, biz de haftalardır karlı, buzlu zeminde oynuyoruz. Bunu hiç bir zaman bahane yapmadık; çünkü burada iki takım çıkıp oynuyor. Sahayla ilgili kararı yetkililer verir. Biz sahayı bahane ederek değil, futbolumuzla kazandık. Hak ederek kazandık.
Son 8 hafta boyunca yakaladığımız bir seri var, bunu devam ettirmek için çok çalıştık. Sivasspor'u da yenip, ilk yarıyı iyi bitirmek, devre arasında yapacağımız takviyelerle de ikinci yarıda çok daha iyi bir Karabükspor izlettirmek istiyoruz'' dedi.

Editör: TE Bilisim