Fenerbahçe derbisinde yüzüne darbe alan ve direğe çarpması sonucu göz altında morluk meydana gelen Icardi'nin sahalardan bir süre uzak kalacağı açıklanmıştı.

Leicester City, Premier Lig'e geri döndü Leicester City, Premier Lig'e geri döndü

TRABZONSPOR MAÇINDA SAHADA

Takımın vazgeçilmez oyuncularından olan Icardi'nin sarı-kırmızılıl formasına ne zaman kavuşacağı ise büyük merak konusu oldu. Yıldız futbolcunun 21. haftada oynanacak Trabzonspor maçında sahada olması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir" denilmişti.

4 MAÇ KAÇIRACAK

Özellikle plastik cerrah ve kulak burun boğaz doktorlarının oyuncunun yüzüne alabileceği darbeler sonrasında daha büyük sıkıntı yaşayabileceğini ifade ederken, herhangi bir operasyon geçirmesine de gerek olmadığı belirtildi. Yıldız futbolcunun yüzündeki kırıkların kaynaması beklenirken, oyuncu riske edilmeyecek. Yıldız futbolcu bu süreçte Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor, Türkiye Kupası'nda ise Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamayacak.

Kaynak: HABERLER.COM