Genelde ülkemizde kendi markasıyla ürettiği ürünleri daha ucuza satmasıyla bilinen BİM, son dönemde normal fiyatının altında fiyatlarla sattığı teknolojik ürünlerle de dikkat çekmeyi başarmıştı. Mesela yakın zamanda BİM'in Playstation 4'ü satışa sunduğunu hatırlıyoruz. BİM, şimdi ise iPhone 7 ile tüketicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Apple'ın yeni iPhone modelleri ülkemizde satışa çıkarılalı uzun bir zaman olmadı. BİM ise geçtiğimiz gün Apple'ın yeni iPhone 7'sini ülkemizde satışa sunacağını resmen duyurdu.

18 Kasım'ı bekleyin!

Genelde kampanyalı ürünlerini Cuma günleri satışa sunan BİM, iPhone 7'yi de aynı şekilde 18 Kasım'da satmaya başlayacak. Peki ya fiyatı nasıl olacak?

BİM'in satışa sunmaya hazırlandığı model ise iPhone 7'nin 32GB hafızalı versiyonu ve 2.999 TL fiyat etiketiyle satışa çıkarılacak.

250 TL daha ucuz

Öte yandan Apple ise 32 GB iPhone 7'nin tavsiye edilen fiyatını 3.249 TL olarak belirlemiş ve bu fiyatla da mağazalarında satışa çıkarıyor. Yani BİM'de stoklarla sınırlı olan 32GB iPhone 7'yi satın alan tüketiciler yaklaşık 250 TL daha az ödemiş olacaklar.

Ne düşünüyorsunuz, BİM'den iPhone 7 alır mısınız?

 

KAYNAK:TEKNOKULİS.COM

Editör: TE Bilisim