Apple'in 2-6 Haziran 2014 tarihinde düzenleyeceği WWDC etkinliğinde tanıtılması beklenen iPhone 6 görselleri, etkinliğin yapılacağı San Francisco Moscone Center konferans merkezinde yapılan prova sırasında çekilen bir video ile ortaya çıktı.

APPLE ETKİNLİKTE NELERİ TANITACAK?

iPhone 6, Macbook Air Retina ve yeni donanımlarla diğer Macbook serileri, MacOs X 10.10, iWatch, iOS8, Apple TV HD ve sürpriz ürünlerini tanıtacak.

Ultrabookların QHD ekran çözünürlüğüne geçmesi Apple'in işini zorlaştırsa da Apple bu hamleye karşı retina çözünlüğünde Apple Macbook Air'leri piyasaya sürecek.

İOS8 GELİYOR

iPhone 6 ile birlikte gelecek olan iOS8 işletim sistemi ile daha görsel birşeyler bekleniyor. iOS8 ekstra neler getirir bilinmiyor fakat Android cihazların artık 2K ekran çözünürlüğü, 4K video çekimi, 20.7 megapiksel kamerası, 3200 mAh bataryası ve 3GB Ram'i var.

Apple'ın iPhone 6 ile birlikte bu pazardaki hakimiyetini devam ettirmesi için telefondan fazlasını sunması gerekiyor. Giyilebilir akıllı sistemlerini de tanıtması beklenen Apple'ın işi gerçekten zor.

Editör: TE Bilisim