Apple'ın yeni modeli olan IPhone 6'da 2 farklı teknoloji kullanılacağı bildirilmişti. Merakla beklenen IPhone 6'nın ne zaman çıkacağı ile ilgili tartışmalar sürerken, ilk haber Çin'in teknoloji sitesi Epoch Times'tan geldi.

IPHONE 6 EN ERKEN EKİM'DE

Epoch Times'ın haberine göre Apple'ın yeni modeli olan IPhone 6 ekim ayından önce çıkmayacak. Buna ek olarak Inventors Business Daily haziran ve temmuz aylarında çıkacağını dile getirdi. Apple yeni model ile ilgili sessizliğini koruyor.

Apple yeni modelleri olan iPhone 5s ve iPhone 5c'yi satışa sunalı sadece birkaç ay oldu. Buna rağmen cihazlar dünya çapında iyi satışlar da elde etmeyi başardı. Hakkında hiç bilgi bulunmayan IPhone 6 için iddialar ortaya atılırken geçenlerde bir konsept videosu yayınlanmıştı.

IPhone hakkında dünyanın her yerinde iddialar ortaya atılırken Apple tarafından ürün hakkında hiç bir bilgi verilmedi.

İŞTE O KONSEPT GÖRÜNTÜLER

İPHONE 6′NIN GENEL ÖZELLİKLERİ NE OLACAK

Wall Street Journal, Apple'ın 6 inç bir telefon hakkında testlere başladığının haberini bu hafta yayınlamıştı. İOS 7 ile gelmesi kesinleşen telefonun kısa bir süre içinde İOS 8 işletim sistemine geçirilmesi planlanıyor. Apple'ın 1500 mah pil gücünden 3000 mah pil gücüne geçmesine de kesin gözüyle bakabiliriz.

iPhone 6 iki farklı ekran modeli ile gelecek olursa 4,7 inç HD, 5,7 inç Full HD o zaman küçük ekranda A7 işlemcisini, büyük ekranda A8 işlemcisini kullanılacaktır. Sadece tek iPhone 6 olacaksa da A7 işlemcisi ile yola devam edilecek. A8 işlemcisi de iPhone 6S'te kullanılacaktır.

Editör: TE Bilisim