Geçtiğimiz hafta Erokspor’un deplasmanda Altınordu’ya kaybetmesiyle Vanspor için lider ile arasındaki puan farkını kapatması için büyük bir fırsat gelmişti. Bursa’da Karacabey deplasmanına çıkan Vanspor 1 puanı son dakikada kurtarabildi. Vanspor’a kötü haber de TFF’den geldi. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Vanspor ve Karacabey Belediyespor’u  “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle PDK’ya sevk ettiğini açıkladı.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta ligin sonu yaklaşırken şampiyonluk için de kıyasıya bir yarış sürerken TFF, disiplin sevklerini açıkladı.

HER İKİ TAKIMDA PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Arda Güler müjdesi! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Arda Güler müjdesi!

TFF’den yapılan açıklamada, “Acntürk Sigorta Vanspor 24.03.2024 tarihinde oynanan Karacabey Belediyespor-AcnTürk Sigorta Vanspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilirken aynı müsabakada Karacabey Belediyespor Kulübü’nün 24.03.2024 tarihinde oynanan Karacabey Belediyespor-Acn Türk Sigorta Vanspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER