SunExpress, bir başarı hikâyesi havacılık ve turizmde 26 yıllık tecrübesini Van’da yaptığı bir toplantıyla anlattı. Bu yılın ilk toplantısını Van’da gerçekleştiren SunExpress, 10 yılda Van’a 1 milyon 650 bin yolcu taşıdığı kaydedildi.

 

Güçlü bir ekiple Van’a gelen SunEzpress, Elite World Van Hotel’de bir program düzenleyerek 26 yıllık tecrübesini paylaştı. Toplantıda bir konuşma yapan SunExpress Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ece Şenev, Van’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Van’ın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Şenev, “SunExpress, ilk iç hat seferini 10 yıl önce İzmir’den Van’a yapmıştı. İzmir’den kalkıp Van’a inen ilk uçak, SunExpres uçağıydı. Hakikaten o gün hem bizim için hem sizler için çok heyecanlı bir gündü. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen bugün yine aynı o günkü heyecanı yaşıyorum. Bu hizmeti Van’a getirebilmekten, iş ortaklarımızla kol kola bu hizmeti verebilmekten dolayı çok mutluyum.” Dedi.

 

SUNEXPRESS 10 YILDA VAN’DAN 1 MİLYON 650 BİN YOLCU TAŞIDI

Van’ın aradan geçen 10 yıllık sürede çok değiştiğini ifade eden Şenev, “Van’ın 10 sene önceki hali ile şimdi gördüğüm hali arasında dağlar kadar fark var. Van ile birlikte SunExpress de büyüdü. SunExpress’in o tarihte İzmir’de iki tane uçağı vardı, şu anda 11 tane uçağı var. Tüm filosunda 43 tane uçağı var. SunExpress 10 senede Van’a ve Van’dan 1 milyon 650 bin yolcu taşıdı. 10 bin 500’ün üzerinde sefer gerçekleştirdi. Bunlar gurur verici rakamlar. Bu başarılar sizlerin çok büyük desteği ile gerçekleşmektedir. Ben bu kapsamda sizlere çok teşekkür ediyor, burada ve sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum.” Diye konuştu. Şenev’in ardından SunExpress’in yaptığı çalışmaları sunum olarak paylaşan SunExpress Doğu Anadolu Bölge Müdürü Murat Özolcay, SunExpress’in yaptığı çalışmaları bir bir anlattı.

 

“VAN’A VE VANLIYA İHANET EDERSİNİZ”

Toplantıya katılan TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe ise özellikle İzmir uçuşlarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Sabahın erken saatlerinde uçuş yapan İzmir uçağımızın gidiş gelişleri ful oluyor. Müşterilerimiz de başka arayışlar içerisine giriyor. Sizlerden ricamız, en yakın süre içerisinde İzmir’e bir ilave sefer bırakmanızdır. Yine aynı şekilde nevroz döneminde ilave seferleri bırakmanız bizleri memnun edecektir. Ayrıca SunExpress’ten bir ricamız var. Tebriz ve Urmiye’den Antalya ve İzmir’e direk uçuş yapmayın. Yaptığınız takdirde Van’ın İran pazarını bitirirsiniz. Burada çaycısından otelcisine kadar herkes olumsuz etkilenir. Sizden ricamdır yapmayın öyle bir şey. Büyük bir yanlış yaparsınız. Van’a ve Vanlıya ihanet edersiniz.” ifadelerini kullandı. Özgökçe’nin tepkisi üzerine kısa bir konuşma yapan SunExpress Doğu Anadolu Bölge Müdürü Murat Özolcay, “Kesinlikle öyle bir çalışmamız yok. Bu konuda gönlünüz rahat olsun.” Diye yanıtladı. Slayt gösterimi ile devam eden program, en iyi satış yapan acentelere plaket verilmesi ile sona erdi.


ŞEHRİVAN TURİZM: MERAL YILDIZ

Editör: TE Bilisim