Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis ve oda üyelerinden oluşan bir heyet Dubai de yapılacak olan uluslar arası üretim ve ticaret fuarını katıldılar.

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın uluslar arası fuarlara katılma, yeni iş ve üretim fırsatları yaratmak üzere daha önce aldığı kararları hayata geçiriyor. Bu nedenle ilk uluslar arası fuara katılmak üzere Dubai de giden Van TSO iş gezisi heyeti, burada ikili iş görüşmeleri ve yeni üretim teknikleri hakkında incelemelerde bulunacaklar.

İş Gezisine katılan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, daha önce belirttiğimiz üzere, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılım konusunda gerekli hassasiyetleri göstereceklerini belirterek “Üyelerimizin yeni pazarlara ulaşması, dünyadaki ekonomik, ticari ve teknolojik gelişmeleri yerinde görmesi ve bunları takip etmesi amacıyla fuarlara katılacağımızı beyan etmiştik. Şimdiye kadar yurt içinde yapılan bir çok fuara oda üyelerimiz, meclis üyelerimizin katılımını sağladık. Yurt içi ticari geziler düzenledik. Bugün de 17 kişiden oluşan bir heyetle Dubai de uluslar arası fuara katılıyoruz. Yönetim Kurulumuzun llk yurt dışı programı.. Buna şahsım ve katılımcı diğer arkadaşlarımızla birlikte katılıyoruz. Orada çeşitli iş görüşmeleri de gerçekleştireceğiz. Amacımız üyelerimizi yeni pazarlarla tanıştırmaktır” şeklinde konuştu.

9-11 Aralık tarihlerini kapsayan Van TSO Yurt dışı iş gezisi fuar programının yanı sıra çeşitli ikili görüşmelerle devam edecek. 

Editör: TE Bilisim