Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR'ı hakemi belli oldu Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR'ı hakemi belli oldu

ŞEHRİVAN HABER - Türkiye liglerinin bir çoğunda 12 ve 13'üncü hafta maçları geride kalırken, geçtiğimiz haftalara kadar yenilmeyen bir çok takım sayısı varken takım sayısı bu hafta bire düştü.

Bir kaç hafta öncesine kadar Vanspor, Fenerbahçe, Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu 5 takım hiç mağlubiyet almazken, ardı ardına mağlubiyetler alan bu takımlardan sonra yenilmeyen tek takım Amedspor kaldı.

Lig Kırmızı Grup'ta yenilgisiz liderliğini sürdüren Amedspor, deplasmanda 24 Erzuncanspor ile 0-0 berabere kaldı. Diyarbakır temsilcisi Amedspor, bu hafta Galatasaray ve Kastamonuspor'un yenilgi alması ile Türkiye’deki tüm liglerde şu ana kadar yenilmeyen tek takım oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, ligin 13. Haftasında 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kaldı.

30 puana ulaşarak liderliğini koruyan Amedspor’un en yakın rakibi Isparta 32 Spor ile arasındaki puan farkı ise 3. Türkiye Süper Lig’de dün akşam Galatasaray'ın deplasmanda Hatayspor'a, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'pta ise Kastamonuspor'un İskenderunspor'a yenilmesinin ardından Amedspor, tüm liglerde yenilmezlik serisini sürdüren tek takım oldu. Amedspor, gelecek haftaki maçında 19 Kasım Pazar günü saat 14.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Fethiyespor'la karşı karşıya gelecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ