Kamu kurum ve kuruluşlarına ait (B) grubu bazı kadro ve pozisyonlarına, 2014 yılında yapılan KPSS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme yapılacak. Peki yeni atanan memurlar ne kadar maaş alacak? İşte cevabı...

İnternet ortamında 1 Temmuz 2016 gecesi saat 23:59’a kadar yapılabilecek olan başvurular esas alınarak ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirmeler (2016/1) sonunda, gerekli şartları taşıyanların ataması yerleştirme yapılan kurumlar tarafından gerçekleştirilecek.

2016/1 yerleştirmeleri için tercihte bulunanlar, yerleştirilmeleri halinde atamaları yapılıp göreve başladıklarında ne kadar maaş alacaklarını da merak ediyor.

 

 

HANGİ MEMUR NE KADAR MAAŞ ALACAK?

Haberimizde bazı memur kadrolarında bu yıl içinde göreve başlayacak olan lisans mezunlarının alacakları net maaş miktarlarına gösterilmiştir.

Lisans mezunlarına göre hazırlanan tabloda yer alan maaş rakamları; ilgililerin çalışacakları yer, bölge ve kurumdan kaynaklı ödeme farklılıkları dikkate alınmadan hesaplandığından, unvanlar itibariyle alınabilecek en düşük net maaş miktarlarını göstermektedir.

LİSANS MEZUNU OLARAK BAZI KADROLARDA GÖREVE BAŞLAYANLARIN ALACAĞI NET MAAŞ (2016 YILI İKİNCİ 6 AYINDA) 

Editör: TE Bilisim