Bolu'nun doğa harikaları Abant ve Gölcük tabiat parklarında kar yağışı ile birlikte kartpostallık manzaralar oluştu. Abant Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 20 santime ulaştı. Çevresindeki çam ormanları beyaz örtüyle kaplanana Abant'a gelen tatilciler, karın keyfini çıkardı.

 

FAYTONLARLA GÖL TURU

Tatilcilerin kimisi göl etrafında kar manzarası eşliğinde yürüyüş yaparken, kimisi de faytonlarla göl turuna çıktı. Otellerde konaklayan ve günübirlik gelen ziyaretçiler, göl çevresinde ve kıyıdaki iskelelerde bol bol fotoğraf çektirdi.

 

BOLU'DAN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

Orman içinde beyaz örtüyle kaplanan Gölcük Tabiat Parkı'nda da kartpostallık görüntüler oluştu. Çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçiler, göl etrafında yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çektirdi.

 

130 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

İstanbul'dan gelen 49 yaşındaki Ahmet Zeki Yavaş, göl ve kar manzarasını arkasına alıp 9 aylık kızı Sare'yi havaya atarak fotoğraf çektirdi. Kimi ziyaretçiler de kar üzerinde mangal yakıp piknik yapmanın keyfini çıkardı. Öte yandan kar nedeniyle kentte toplam 130 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.

Editör: TE Bilisim