AK Partili 4 milletvekilini taşıyan otomobil Afyonkarahisar'a giderken kaza yaptı. Otomobilin bariyerlere çarptığı, milletvekillerinin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. Milletvekilleri hastaneye kaldırıldı, tedavilerinin ise tamamlandığı açıklandı.

Ak Parti'nin Afyonkarahisar'daki istişare toplantısına katılmak için için yola çıkan İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca ile Fatma Benli, Trabzon milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya milletvekili Sena Nur Çelik'i taşıyan otomobil, bariyerlere çarptı. Afyonkarahisar'a 30 kilometre kala İscehisar ilçesinde meydana gelen kaza sonrası, milletvekilleri Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı.

BAKAN ÇELİK ZİYARET ETTİ

Kaza haberini duyan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, hastaneye gelerek yaralı milletvekillerinin durumu hakkında bilgi aldı. Bir süre hastanede kalan Çelik, açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

TEDAVİLERİ TAMAMLANDI

Bu arada milletvekillerinin kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları ve kontrol amacıyla hastaneye getirildiği belirtildi. Tedavileri tamamlanan milletvekilleri başka bir araçla, istişare toplantısının yapılacağı otele geçtikleri kaydedildi.

Editör: TE Bilisim