Ak Parti İl Kongresi'ne katılmak için bugün Aydın'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu protesto eden bir pankartı üst geçide astığı gerekçesiyle Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi dört kişi gözaltına alındı.

ÜST GECİDE ASTILAR

Bir grup TGB'li, Aydın İl Kongresine katılmak için kente gelecek Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu protesto etti. TGB'li grup, bugün Sabah saatlerinde, Aydın- Denizli Karayolu Forum Aydın Kavşağı yakınlarındaki üst geçide 'Aydın'da Efe, Paris'te bebe' yazılı pankart astı.

TGB İL SEKRETERİ DE GÖZALTINA ALINDI

Polis pankartı indirirken Ümit Arslan, Barış Çakır ve Okan Vardarlı olay yerinde, TGB İl Sekreteri Aykut Güler da kent merkezi sevgi yolunda yürürken gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin sosyal paylaşım sitesine koydukları fotoğrafta polis otosunda öz çekim yaptığı görüldü.

"FRANSA'DA EZİK DURAN BAŞBAKAN AYDIN'DA EFE OLDU"

TGB Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, "Başbakan'a burada Başefe unvanı verilecekmiş. Aydınlılar olarak böyle bir unvan olmadığını biliriz. Fransa'da ezik duran Başbakan'ın Aydın'da efe olmasını eleştiren arkadaşlarımız gözaltına alındı. Şuan da ben başta olmak üzere birçok arkadaşımızın evlerinin önünde polis bekliyor. Dışarı çıkmamız engelleniyor. Ancak sürprizlerimiz devam edecek" dedi.

Editör: TE Bilisim