AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisince Bitlis'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti.

"CHP, HDP cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili hiçbir şey konuşmuyorlar. İşleri güçleri yalan dolan. Mecliste bu değişiklikler görüşürken CHP, HDP neredeydi? Onlar kürsü işgal etmekle, insanları yumruklamakla meşguldü" diyen Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun canlı yayın davetine de şu sözlerle cevap verdi:

"Kılıçdaroğlu çıkmış bu anayasa değişikliğinde ne yoksa ondan bahsediyor. 'Yalan diyorsun' deyince de 'Televizyonlara çıkıp, tartışalım' diyor. Neyi tartışacağız kardeşim, neyi? Açıp şu anayasa değişikliğini bile okumamışsın, neyi getirdiğini bile bilmiyorsun. Onu bir tarafa bırakıp tartışalım diyorsun. Ömrünüz konuşarak, tartışarak geçti. Bizim tartışacak vaktimiz yok. Millet hizmet bekliyor, millet iş bekliyor, millet ülkenin koşar adımlarla gitmesini bekliyor"

 

BİTLİS'E MÜJDELER

"Bitlis'e doğalgaz geliyor. Önümüzdeki kışa doğalgazı kullanmaya başlayacak" sözleriyle müjdeyi veren Başbakan Yıldırım, "Bir de cazibe merkezi açıyoruz. Gençlerimize iş imkanı açılacak. Bitlis'te uçak görüyorum. Evet Bitlis'e elbet havalimanı gelecek. Bunun çalışmasını yapacağız. Bunu da bu meydanda açıklayacağız" diye konuştu.

 

 

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Bu FETÖ alçağı ne diyordu " Ben Said-i Nursi'nin yanına Kürt olduğu için gitmedim" Sen bir hainsin. Bu alçaktan elbet hesap sorulacak. 

Bu FETÖ'nün elemanları Avrupa'da 'Hayır' için çalışıyorlar. FETÖ ile PKK ortak çalışıyor. Kandil'den 15 Temmuz gecesi talimat geliyor. Diyorlar ki " Askerlere saldırmayın. Bugün darbe olacak"

Eli kanlı terör örgütü 'Evet çıkarsa biteriz' diyor. Bitecek. Elbet bitecek. 

Said-i Nursi'ye soruyorlar 'Neden Demokrat Parti'yi destekliyorsunuz?'

"Eğer Demokrat Parti düşerse, vesayet gelir."

Türkiye'de bu değişiklik yapıldıktan sonra her zaman güçlü hükümetler dönemi başlıyor. Türkiye'de birçok darbe gördük. Sizin seçtiğiniz hükümetler indirildi. 

Bu 82 model Anayasa sürekli arıza veriyor. Ekonomi yeteri kadar büyümüyor. Ekonomiyi 3 kat büyüttük. eğer engellere takılmasaydık en az 5 kat büyütecektik. 

Bir yandan hizmet veriyoruz. Bir yandan şeytan taşlıyoruz. 

Kılıçdaroğlu diyor ki, tek adam olacak. Sen tek adam görmek istiyorsan aynaya bak aynaya. 

Milletin olduğu yerde tek adam olur mu? CHP'nin ne yaptığını gördünüz. Meclis'te kavga çıkardılar. Kendilerini kürsüye kelepçelediler. 

Meclis'i zayıflatan, Meclis'i hakir gösteren CHP'dir CHP. 

Bana diyor ki, çıkıp televizyona tartışalım. Sen daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun. Neyi tartışacağız. 

Bu HDP'yi anlatmaya gerek yok. Kürtlere ihanet etti. Evlerinizi yaktı, yıktı. Türkiye'nin her karış toprağına barış, huzur ve kardeşlik gelecek.

Editör: TE Bilisim