AK Parti , rakiplerinden olan çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu saf dışarı bırakmak için Bedelli Askerlik konusunu sıcak baktıkları konuşulan iddialar arasında. Erdoğan'ın sıcak baktığı Bedelli Askerlik için artık tek kalan yapacağı açıklama olacağı söylentiler arasında.

Hezün Bedelli Askerlik için net bir karar olmasada AK Parti kulislerinde konuşulanlar Bedelli Askerlik çıkacağı konusunda sıcak bakıldığı doğrultuda.

BAYRAM ÖNCESİ BEDELLİ ASKERLİK ÇIKABİLİR

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Başbakan Erdoğan Bedelli Askerlik yasası hakkında müjdeyi vereceği iddia ediliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde kesin olarak çıkacağı söylenen Bedelli Askerlik için hükümetin çalışmalara başladığı ve Bedelli Askerlik yasasının ayrıntılarının açıklanmasının an meselesi olduğu iddia ediliyor.

BEDELLİ ASKERLİK YAŞ 25 FİYAT 15

Sosyal Medyada ise hemen hemen herkes aynı fikirde birleşmiş durumda. Yaş 25 Fiyat ise 15 Bin TL olmasını isteyenler istediklerini almak için sürekli olarak Twitter ve Facebook hesaplarında paylaşım yapıyorlar.

TSK TARAFINDA HENÜZ BİR ÇALIŞMA YOK

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bugüne kadar tüm çalışmalarında 'Henüz Bedelli Askerlik için bir çalışma' yok desede AK Parti hükümeti Bedelli Askerlik için harekete çoktan geçtiği iddialar arasında.

kaynak:rotahaber

Editör: TE Bilisim