Ankara'daki terör saldırısında ikinci canlı bomba olduğu belirlenen Özgür Ünsal'ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Ünsal'ın dış kulak iltihabı rahatsızlığı nedeniyle 10 Ağustos 2008 tarihinde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasındaki acil servise müracaat ettiği ortaya çıktı.

 

AİLESİNDEN AYRI, UZUN SÜREDİR ÇANKAYA'DA YAŞIYOR

Özgür Ünsal'ın annesi G. Ünsal ile babası A.S. Ünsal'ın ayrıldığı, kendisinin de uzun süredir Ankara Çankaya'da yaşadığı belirlendi.

 

t_6398_1

 

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI

Canlı bomba Demir ile Vahit K.'nin saldırıdan önce kullandığı evin, bir emlakçı aracılığıyla Özgür Ünsal tarafından kiralandığı anlaşıldı. Evini canlı bomba Demir ve Vahit K.'ye açan Özgür Ünsal'ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve tedavi gördüğü de belirtildi. Mahalleliler, agresif davranışlarıyla tanınan Ünsal'ın, zaman zaman olay çıkardığını ve park halindeki otomobillere zarar verdiğini vurguladılar.

 

ANKARA METROSUNDA TEMİZLİKÇİ OLARAK ÇALIŞTI

5 aydır işsiz olduğu öğrenilen Özgür Ünsal'ın daha önce bir temizlik firmasında çalıştığı ve bu firmanın elemanı olarak AŞTİ ve Ankara metrosunda görev yaptığı da belirlendi.

 

KURBANLARLA AYNI MAHALLEDE OTURMUŞ

Terör saldırısının kurbanlarından Muharrem Çermik, eşi Bağdat Çermik ve zihinsel engelli kızları Perihan Çermik ve yaralanan birçok kişi Ü. ile aynı mahallede oturdukları öğrenildi.

 

a_3328

 

17 YAŞINDA TAM BİR HOLİGAN

Karadenizli kimliğini her fırsatta dile getiren Özgür Ünsal, koyu bir Trabzonspor taraftarıymış. Ü.'nün, 2007'de Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve 89. dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan, Trabzonspor -Sivasspor Süper Lig karşılaşmasında sahaya giren ilk taraftarlar arasında yer aldığı öğrenildi. O tarihlerde 17 yaşında olan Özgür Ünsal'ın, üstü çıplak şekilde sahaya girdiğini gösteren fotoğrafların gazetelerde yayınlandığı ortaya çıktı.

 

"SON ZAMANLARDA PARA SAÇIYORDU"

Öveçler'de market işleten bir esnaf, Özgür Ünsal'ın sürekli veresiye alışveriş yaptığı ancak son dönemde para saçtığını söyledi.

Editör: TE Bilisim