Türkiye'de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yurtta etkili olan kar yağışı görüntülendi...

 

Van’da öğlen saatleri itibarı ile başlayan yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle Van-Hakkari karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı.

 

Araç trafiğinin yoğun olduğu Van-Hakkari karayolundaki 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahta bulunan 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde de sürücüler, kar yağışı ve sisten dolayı sis lambalarını yakıp yollarına devam etti.

 

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri, her iki güzergahta iş makineleriyle karla mücadele çalışması başlatıp, meydana gelebilecek buzlanmaya karşı da karayolunda tuzlama çalışması yaptı.

 

Bolu Dağında tırların geçişine izin verilmiyor

Bolu Dağı’nda gece geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle tırların geçişine izin verilmiyor. Polis ekipleri Kaynaşlı ilçesinde tırları tesislere geri gönderiyor.

 

Bingöl’de kar yağışı etkili oldu

Bingöl’ün Karlıova ve Yedisu ilçelerinde etkili olan kar yağışının tadını çocuklar çıkardı. Esnaflar ve ekipler kar temizliği yaparken, çocuklar kardan adam yapıp kartopu oynadı.

 

Dikmen Yaylası’nda kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı

Sakarya`nın Hendek ilçesinde dün etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından Dikmen Yaylası ve Mahallesi’nde yağış şiddetini artırarak devam ediyor.

 

Düzce’nin Kaynaşlı ve Yığılca ilçesinde okullar 1 gün tatil

Düzce’nin Kaynaşlı ve Yığılca ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde eğitim ve öğretime bir gün ara verildi. Okula giden öğrenciler geri dönmek zorunda kaldı.

 

Kayseri`de kar yağışı etkili oldu

Kayseri`de sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Hafta sonunu güneşli geçiren Kayseri`de, sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde hafif şekilde yağan kar, yüksek kesimlerde ise şiddetini artırdı.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!

Editör: TE Bilisim