Yurdun doğusunda gece başlayan kar yağışı yer yer etkisini arttırdı. Sivas, Erzurum, Ardahan, Kars, Kayseri, Niğde, Tokat ve Ordu'da dün gece kar yağışı etksini gösterdi. Sivas, Ordu ve Tokat'ta okullar tatil edildi.

Meteoroloji 6 il için ise şideetli yağış uyarısı yaptı. Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş ve Hakkari çevrelerinde beklenen yağışların kuvvetli (20-50 mm) olması beklendiğinden, ani kar erimleri ile birlikte meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

 

3 İLDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Kar yağışı bugün 3 ilde okullar tatil ettirdi. Tokat'ın Niksar ilçesinde, Ordu'nun 8 ilçesinde ve Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde bugün okullar tatil edildi.  Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün yani 22 Şubat pazartesi günü tatil edildi. Sivas hava durumu son raporları ise meteoroloji açıkladı kar yağışı aralıklarla devam edecek. 

 

TOKAT'TA OKULLAR YARIN DA TATİL EDİLDİ

Tokat'ta bugün okullar tatil mi sorusunun cevabı geldş. Kar yağışı nedneiyle bugün Tokat'ın Niksar ilçesinde okullar tatil edildi. Tokat hava durumu son raporlar ise fena, kar yağışı aralıklarla devam edecek. Tokat'ın Niksar ilçesinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

 

ORDU'NUN 8 İLÇESİNDE OKULLAR BUGÜN TATİL

Ordu'da bugün yani 22 şubat pazartesi günü okullar tatil mi sorusunun cevabı geldi. Ordu'da bugün 8 ilçede okullar tatil edildi. Ordu hava durumu son rapora göre de kar yağışı aralıklarla devam edecek.

Ordu'da Mesudiye, Kabataş, Gölköy, Korgan, Aybastı, Akkuş, Kumru ve Çatalpınar ilçelerinde bugün okullar tatil edildi.

 

İSTANBUL'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞIŞ VAR

İSTANBUL hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. İstanbul'da bugün sıcaklık 12 derece ve haftaiçi sıcaklık değerleri artarak devam edecek. Çarşamba günü ise yağışlar tekrar bölgeyi etkisi altına alacak. Sıcaklık değerleri ise 5 derece artacak.

 

TÜRK GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuzun iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Tokat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim