Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısında bulunduğu İstanbul'da, sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle yayalar zor anlar yaşarken, yollarda su birikintileri oluştu, hasarlı kazalar meydana geldi.

 

 

Beykoz-Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nü su bastı. Yolda mahsur kalan araçları kurtarma çalışmaları yapıldı. Kadıköy, Beykoz, Sarıyer, Avcılar ve Beylikdüzü'ndeki bazı ev ve iş yerlerindeki su baskınlarına ise itfaiye ekipleri müdahale etti.

 

 

ANADOLU YAKASINDA SAĞANAK YAĞIŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hafta sonu için yaptığı uyarının ardından Kadıköy'de sağanak yağış, başladı. Günün ilk ışıklarında gökyüzü kararırken çok geçmeden yağmur etkili olmaya başladı. İstanbul genelinde zaman zaman etkili olan yağış hayatı felç etti.

 

 

KURBAĞALIDERE TAŞTI, EV VE İŞ YERLERİ SU ALTINDA KALDI

Ataşehir'de sağanak yağmurla birlikte yollar göle döndü. Şiddetli yağmur Kurbağalıdere'de taşkına neden oldu. Dere kenarında kalan yerleşim yerlerinde su baskınları meydana geldi. Kurbağalıdere kenarındaki ev ve işyerleri su altında kaldı. Taşkında su altında kalan ev ve işyerlerinde hasar meydana geldi.

 

 

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA RAPORU

 

e_7803_1

Editör: TE Bilisim