Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 12 Haziran'dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Basra Körfezi'nde yer alan Bahreyn Krallığı'na 70,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçmaya başlıyor.

Pegasus'un "iki denizin arası" anlamına gelen Bahreyn'e seferleri, haftada üç gün gerçekleşecek. Pegasus misafirleri İstanbul Sabiha Gökçen'den Bahreyn Uluslararası Havaalanı'na Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 22:15'te uçarken; Bahreyn Uluslararası Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen'e Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 03:05'te uçabilecek.

Pegasus, Bahreyn'i 44 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Bahreyn'e yurt içinde Adana, İzmir, Bodrum, Antalya, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Hatay, Trabzon ve Van olmak üzere 11 noktadan, yurt dışında ise Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Milan, Bologna, Basel, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Donetsk, Düsseldorf, St. Etienne/Lyon, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Roma, Frankfurt, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 33, toplamda ise 44 noktadan bağlantılı olarak uçuracak.

Pegasus ile Bahreyn Krallığı'na keyifli bir yolculuk...

3 büyük adadan meydana gelen Bahreyn, 26 km uzunluğundaki Kral Fahd Geçiti ile Suudi Arabistan'a bağlanmaktadır. Pegasus misafirleri Bahreyn Krallığı'nda; Muharraq Yaz Festivali, Arap Mücevher Sergisi, Bahçe Panayırı, At Yarışları gibi aktivitelere katılarak yaz tatillerini farklılaştırırken, ülke mutfağında öne çıkan Machboos (et ve balık), Muhammar (tatlı pilav), Falafel (kızartılmış leblebi), Ghoozi (pilav, kaynatılmış yumurta, baharatlar ve kuzu Eti) ve Samboosa (bir çeşit kızartılmış börek) gibi farklı lezzetleri de tadabilir.

Editör: TE Bilisim