VEDAŞ Van’ı uyardı! Yarın elektrikler kesilecek VEDAŞ Van’ı uyardı! Yarın elektrikler kesilecek

Ramazan’ın gelmesi ile birlikte Belediye Başkanı Salih Akman’ın direktifleri doğrultusunda halk sağlığının korunması adına periyodik olarak gerçekleştirdikleri denetimlerini artıran Tuşba Belediyesi ekipleri, Başkan Yardımcısı Necati Yertürk öncülüğünde ilçe genelinde bulunan temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketler ile unlu mamuller üzerine faaliyet gösteren fırınlarda denetim yaptı. Ekipler, fırınlarda üretilen ekmeklerin gramajlarının uygunluğu ile tarife ve fiyat listelerinin güncelliğini kontrol ettiler.

Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında market raflarını tek tek inceleyen ekipler, ürünlerin son kullanma tarihi ile raf ve kasa fiyatlarını inceleyerek birbirine uyup uymadığına özellikle dikkat ettiler.

Her zaman ilçe halkının sağlığını ön planda tutan bir belediye olarak hizmet etiklerini kaydeden yetkililer, “Bu sebeple Tuşba Belediyesi ekipleri olarak Başkanımız Salih Akman’ın direktifleri ile düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizi artırdık” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: BASIN BÜLTENİ