ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Van’da 2007 yılında İpekyolu Caddesi üzerinde kurulan AKSA Doğalgaz A.Ş. önünde yaz-kış manzara değişmiyor. 1 milyondan fazla nüfusa sahip olan Van’da sadece bir AKSA şubesinin hizmet vermesi belli başlı sorunlara neden oluyor. Gişe sayısının azlığı ve personel azlığından dolayı vatandaşlar AKSA önünde uzun kuyruklar oluştururken, şubenin kent merkezinde olmaması da vatandaş için sorun teşkil ediyor. Sabahın erken saatlerinde AKSA’ya gelen vatandaşlar işlemlerini yapmak için saatlerce bekliyor. İşlemler ağır yürütüldüğünde çoğu vatandaş başka günlerde de AKSA’ya gelmek zorunda kalıyor.

VAN AKSA’NIN KARNESİ KÖTÜ!

Yaz-kış aynı manzaranın yaşandığı AKSA’da yaşanan sorunlar henüz çözüme kavuşmazken, vatandaşların da bu konuda mağduriyetleri devam ediyor. Kentte sadece 1 şubesi bulunan AKSA’da WC’nin olmaması da adeta pes dedirtirken, vatandaşlar istedikleri hizmeti göremeyince şikayetlerini internet ortamındaki platformlarda da dile getiriyor. Bu platformlardan biri olan Google Haritalardan Van’daki AKSA’ya yorum yağdı. Yapılan yüzlerce yorumda vatandaşlar işlemlerin aksamasından şikayet ederken, AKSA’nın vatandaşlardan aldığı puan ise 2,8 oldu.

AKSA’NIN VATANDAŞLARDAN ALDIĞI PUAN 2,8 OLDU…

İşte Van’daki AKSA şubesine yapılan yorumlar:

“O kadar il gezdim en saçmasıyla bugün karşılaştım. Daha mesai saati bitmeden saat 13:00’de sıra vermiyoruz ne demek ya? Abonelik oluşturmak için saat 07:00’de sıra alınacakmış. O sırada akşama kadar gelirse olurmuş, aynı gün içinde doğalgaz açılmazmış bile ya. Benim önüm hafta sonu, küçük bebeğim var ne yapacağım üç gün boyunca. Madem yetişmiyor ek çalışma koyun onca insan böyle mağdur edilir mi gerekli yerler artık üstüne düşeni yapsın. Böyle saçmalık ne gördüm ne duydum. Koskoca büyük şehir Van’a yakışmadı.”

“Açıkçası sıfır olsa sıfır vereceğim. Günlerdir doğal gaz açımı için evde bekliyorum gelen giden yok. Defalarca kez müşteri hizmetleriyle görüştüm acil koduyla iletiyorum mesajınızı diyorlar ama yine de yoklar yazıklar olsun.”

“Öğlen gittim abonelik açtırmak için. Kota doldu dediler. Milleti geri gönderdiler. Tamamen rezil bir işletme.”

Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var... Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var...

“Sabahın köründe kalkıp sıra almak.”

“Madem yetiştiremiyorsunuz neden bir yer daha açmıyorsunuz? Sabah saat 10:00’da sıra aldım 4 saat oldu hala sıra bekliyorum. Yazık ya böyle bir şey olamaz. Madem yetersizsiniz e-devletten başvuruyu açın bizi de uğraştırmayın.”

“Sizin yüzünüzden 11 aylık çocuğumu buz gibi suyla yıkamak zorunda kalıyorum. Yaşattığınızı yaşayın.”

“Allah düşürmesin.”

“Koskoca Van halkına yapılan en büyük saygısızlık. Sıra almanız için sabah erkenden kalkmanın gerekiyor.”

“6 günde bir vana açmaya gelemediler, bu ne rezilliktir.”

“Nüfusu 1 milyon üzeri olan büyükşehire bir tek abonelik merkezinin olması tam bir komedi. 8 banko var ve sadece 4 tanesi hizmet vermekte. Çalışanlar ise hiçbir kişisel eğitimden geçmemiş insanlar. Kısacası vasatın üzerine çıkamamış bir şirket.”

“Berbat rezil bir şirket, Van’ın potansiyeline hitap edecek bir şirket değil. Hizmet sıfır.”

“Tek kelimeyle rezalet. Böyle saygısızlık olamaz. Neredeyse her hafta gidiyorum oraya ve farklı farklı şeyler söyleyip gönderiyorlar. Çalışanlar doğru dürüst bizlerle ilgilenmiyorlar. Tek amaçları bizleri başlarından savmak. Torpille çalışan alacağınıza işini hakkıyla yapan insanlar alın. Hiç birinize hakkımızı helal etmiyoruz.”

Editör: Necmettin Dursun