TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 37. hafta maçında Vanspor-Ankara Demirspor’u konuk edecek. Vanspor’un cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanacak. Van Büyükşehir Belediyesi, daha önce Amedspor ve Vanspor’un maçlarını Kent Meydanında kurulan dev ekranla maçı canlı olarak veriyordu. Vanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan bu haftaki Ankara Demirspor maçını Kent Meydanı’nda canlı olarak verilmeyeceğini duyurdu.

Amedspor şampiyonluk kupasını Şehmus Özer’in mezarına götürdü Amedspor şampiyonluk kupasını Şehmus Özer’in mezarına götürdü

VANSPOR MAÇI CANLI VERİLMEYECEK

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bugün oynanacak olan ve Vanspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacağı için belediyemiz organizasyonuyla Kent Meydanı’nda canlı olarak yayınlanması düşünülen Vanspor-Ankara Demirspor maçı, yayın yapılacak meydanın daha önce Valilik tarafından etkinlik için bir derneğe tahsis edilmesi nedeniyle yayınlanamayacaktır. Takımımızın maçını yayınlamayacağımızdan dolayı üzgünüz. Şampiyonluk yolunda bu maçı da kazanacağımız inancıyla Vanspor'umuza üstün başarılar dileriz. Tüm @vansporfk taraftarlarına saygılarımızı sunarız." denildi. 

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER