Bu yıl çok sıcak bir yaz mevsimi yaşanırken yavaş yavaş soğuk havalar kapıyı araladı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medyadan yeni bir uyarıda bulundu. Özellikle de o bölgelerin çok dikkatli olması gerektiği söylendi. O tarihte havalar yeni hastalıklara yol açabilir. Tedbirli olmakta fayda var.

YENİ HAVALAR YENİ HASTALIKLARA YOL AÇABİLİR
11 Eylül Pazartesi okulların açılması ile milyonlarca öğrenci sıraları dolduracak. Hem öğrenciler hem de veliler yeni bir maratona başlayacak. Bu maratondan önce Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise önemli bir uyarıda bulundu.

Ökten, özellikle de Trabzon, İstanbul, Kocaeli, Kayseri, Sivas, Van illeri için tek tek uyarılarda bulundu. Bu bölgelerde hastalık riski olduğu söylendi. Vatandaşların dikkatli olmasında fayda var.

3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı! 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı!

ÖKTEN’DEN OKULLAR AÇILMADAN YENİ UYARI
Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarı ile gündeme geldi. Ökten, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

"11 Eylül Pazartesi sabahı Ülke genelinde havalar herkesi üşütecek. Hastalık riski var. Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu soğuk olacak. Karadeniz yaylaları yağışı yakalarsa kar örtüsü alır..."

Editör: Ömer Aykaç