Uzaydan çekilen fotoğrafıyla NASA’nın düzenlediği yarışmada birinci olarak tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Van Gölü Havza Koruma Eylem Planı çalışmaları sürüyor. Van Gölü’nün korunması ve gölü gelecek nesiller daha temiz aktarmak için de çalışmalar sürüyor.

BELEDİYELER VAN GÖLÜ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR

Van Gölü’nün korunması adına yeni bir adım daha atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinasyonu ile yürütülen, Van Gölü Havza Koruma Eylem Planı çalışmaları Türkiye Belediyeler Birliği ev sahipliğinde Van Gölü Havza Koruma Eylem Planı İşbirliği Protokolü imza töreni yapıldı. Van Gölü Havza Koruma Eylem Planı kapsamında Atık su ve Belediye Atık Yönetimi Hizmetlerinin İyileştirilmesi İşbirliği Protokolü bugün Türkiye Belediyeler Birliğinde düzenlenen törenle imzalandı. Hayırlı olmasını diliyoruz.

MENAF TURAN VE KEMAL ATLI YENİ MÜJDELER

Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor

Menaf Turan sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, “Van Gölü’nün korunması adına oldukça kıymetli yeni bir adım daha. Türkiye Belediyeler Birliği ev sahipliğinde Van Gölü Havza Koruma Eylem Planı İşbirliği Protokolü imza töreni. Emekleri ve katkılarından dolayı Gülşen Orhan, Dr. Hayri Baraçlı ve Recep Akdeniz’e teşekkürler.” Dedi.

Ali Kemal Atlı da müjdeyi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; “Van Gölü Havza Koruma Eylem Planı kapsamında Atık su ve Belediye Atık Yönetimi Hizmetlerinin İyileştirilmesi İşbirliği Protokolü bugün Türkiye Belediyeler Birliğinde düzenlenen törenle imzalandı. Hayırlı olmasını diliyoruz.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM