ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN

Deprem bölgesindeki depremzedelerin yaralarının sarılması için çalışmalar ve yardımlar devam ederken, depremin yaşandığı ilk günden itibaren o bölge için çalışma yürüten Vanlılar bu depremde de depremzedeleri unutmadı. Deprem bölgesine giden ekip çocukları mutlu edip yüzlerini güldürdü.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısı hâlâ tazeliğini koruyor. Depremzedeler bu bayramı da buruk yaşarken, depremde yakınlarını kaybedenler bayramı da hüzünlü geçirdi. Bu bayramı da sevenleri olmadan geçiren depremzedeler bayramın ilk gününde mezarlıklara akın etti. Mezarlıklarda gözyaşlarına hakim olamayan depremzedelerin bu halleri yürek dağlarken, ülkenin dört bir yanından deprem bölgesine gidenler onların yarasını biraz da olsa sarmaya çalıştı.

VANLILAR DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER OLDU!

Borsada tarihi rekor! Borsada tarihi rekor!

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren deprem bölgesi için durmadan emek veren Van, bu bayramda da o bölgeyi unutmadı. 2011 yılında yaşanan iki büyük depremle sarsılan Van, Kurban Bayramı’nda da deprem bölgesine giderek depremzedelerin yüzündeki gülümseme oldu. Depremin ilk günü deprem bölgesine giden Affan Orhan ve ekibi, Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da depremzede çocuklar için seferber oldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN