ŞEHRİVAN ÖZEL HABER – Son yıllarda Van’ın gastronomisine ve mutfağına katkı sunan en önemli mekân haline gelen Van Menceli adlı mekan yeniden kapılarını açtı.

Şef Adem Ergin’in Van’a kazandırdığı ve kentin en önemli lezzet duraklarından birisi haline getirdiği mekan, tadilat ve yenilenme çalışmalarının ardından yeniden hizmet vermeye başladı. Hem kente dışardan gelen isimlerin hem de Vanlılar’ın en çok beğendiği mekanlar listesinde en üstlerde bulunan mekânda hem fiziki değişiklikler yapıldı hem de Van mutfağına ait lezzetler çeşitlendirildi.

Van’a özgü mekanını kente ait figürler, çizimler ve dokunuşlar ile çok farlı bir havaya büründürerek kapılarını açan Van Menceli adlı mekanın yeniden açılması lezzet düşkünlerini de mutlu etti. Van’ın en önemli şeflerinden birisi olan Adem Ergin’in kente kazandırdığı mekan açılır açılmaz kısa sürede yeniden yoğun rezervasyonlar almaya ve müşterilerini ağırlamaya başladı.

VAN MENCELİ NELER SUNUYOR?

Van Menceli adlı restoran çoğunun reçetesi Adem Ergin’e ait olan yöresel ürünlerle lezzetlendirilmiş kente özgü yemekleri müşterilerine sunuyor. Van’a özel bir mencel olmak üzere yöresel yönü ağırlıklı mekanda Van Yemekleri en güzel şekliyle servis ediliyor.

Geçen yılın en çok okunan kitabı hangisi? İşte detaylar… Geçen yılın en çok okunan kitabı hangisi? İşte detaylar…

VAN MENCELİ NEREDE?

Van Menceli, Bahçıvan, Türkoğlu 1. Sk., 65100 İpekyolu/Van adlı caddede hizmet veriyor.

Mekanın konumuna erişmek için tıklayın

Kaynak: ÖNDER BİLALOĞLU / ŞEHRİVAN