ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖMER AYKAÇ-SONER İZGİ

AK Parti’nin geçtiğimiz dönem Van Milletvekilleri içerisinde en çok öne çıkan ve kentle ilgili yatırım, proje ve sorunlarda en çok işe imza atan ismi olan Abdulahat Arvas bir kez daha sahaya indi. Hem Van’da hem Erciş’te birbirinden önemli projelere imza atan Van Milletvekili olarak öne çıkan Arvas, özellikle seçim bölgesi olan Erciş’te ilçenin kangren haline gelmiş sorunlarının çözümünde de pay sahibi oldu.

ABDULATAR ARVAS SEÇİM BÖLGESİNDE ÇALIŞIYOR

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim için hazırlıklar sürerken Milletveki adayları da sahaya indi. Aday belirleme sürecinin sonrasında adaylar kent genelinde ve kendi seçim bölgelerinde çalışmalara başlarken bu dönem de kendisine listede yer bulan Abdulahat Arvas da Erciş’te sahaya indi. Geçtiğimiz dönemden devam eden tek Van vekili olan Arvas, seçim ofisini açarak halk ile buluşmaya ve geçtiğimiz dönemde yaptığı çalışmaları anlatmaya başladı. Özellikle Erciş ilçesinde çözülen sorunlara, yapılan yatırımlara vurgu yapan Arvas, her buluşmasında geçtiğimiz dönem yapılan hizmetlerden söz ederken, Arvas’ın seçim ofisi hem bu ziyaretleri hem de vatandaşlarla da paylaşılan çalışmaları içeren bir metin paylaştı. Hayata geçirilen önemli çalışmaları da içerek açıklamada başlık başlık önemli hizmetlere değinildi.

ARVAS’TAN ERCİŞLİLER’E: BABA OCAĞINDAYIM, ERCİŞ’TEYİM, ARANIZDAYIM!

Milletvekilliği dönemi boyunca Van ve Erciş’te aktif olarak çalışan ve neredeyse her hafta kente gelen Ak Parti Van Milletvekili Arvas, listelerdeki tek vekil olarak bu seçimde de saha çalışmasını sürdürüyor. Seçim çalışmasına hızlı bir başlangıç yapan Arvas, 28. Dönem Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Adaylarının belirlenmesi ile birlikte hız kazanan seçim sürecini yerelde de başlattı. Adaylıkların açıklanmasının ardından Van merkez seçim ofisi ve Erciş seçim ofisi açılışlarına katılan Arvas, açılışta bir konuşma yaparak seçim propagandalarının da startını verdi. Arvas açılışta, “Erciş’e Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve muhabbetlerini getirdim. Sayın Genel Başkanımız ve genel merkezimizin takdirleriyle yeni dönemde yine üçüncü sıradan milletvekili adayı olarak bugün baba ocağım Erciş’te aranızdayım.” Dedi.

ARVAS: BEŞ YILDA KRONİK HALE GELEN BİRÇOK PROBLEMİ ÇÖZDÜK:

Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var... Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var...

Arvas o açılışta sözlerini şöyle sürdürdü; “Milletvekili olarak bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan kapımı, gönlümü herkese açtım. Son beş yılda sizlerin şahitliğinde ilçe teşkilatımız, sivil toplum kuruluşları, Kaymakam, Belediye ve kamu kumlarımız ile hep birlikte Erciş’te yeni bir atılım dönemi başlattık. Beş yıllık süre zarfında kronik hale gelen birçok problemi çözdük. Bundan sonrada hep birlikte Erciş’e ve Ercişliye ihlas ve samimiyetle hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha güçlü bir temsiliyet için çok çalışacağız, Cumhurbaşkanımız ülkemizin ve bizim umudumuzdur. Bu umudu Erciş’te inşallah daha çok büyüteceğiz”

Açılışlar sonrası kenti ve diğer ilçeleri de kapsayan çalışmalarda yer almaya başlayan Arvas, ilk seçim çalışmasını Bahçesaray’da yaptı. Bahçesaray ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Arvas, Bağcılar mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek 14 Mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partiye destek istedi. Daha sonra İlçe teşkilatı ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile yapılan toplantıya iştirak ederek, seçim çalışmaları ve yapılması gerekenler istişare edildi. Ardından Erciş’te çalışmalarını devam ettiren Arvas, Erciş ilçe Başkanı ve yöneticileri ile birlikte; Erciş Ticaret ve Sanayi Odası, Terziler ve Bakkallar Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek mayıs ayında yapılacak seçimlerin önemini belirterek destek olmalarını istedi.

Editör: Necmettin Dursun