Kentteki birçok sorun gibi kronik bir hal alan AVM’nin ne zaman açılacağı Vanlılar tarafından merak konusuyken, AVM’nin açılış tarihi ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Van’ın kalbi konumunda buluna ve en işlek cadde olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan AVM’nin açılış tarihi yine ertelendiği bilgisine ulaşıldı.

AÇILIŞ TARİHİNİN DEĞİŞMESİNİN NEDENİ BELLİ OLDU

Van’ın uzun süredir gündeminden düşmeyen ve açılışı yılan hikayesine dönen Van Mall AVM, 23 Aralık’ta yeni konseptiyle açılışa hazırlanıyordu. Yıllardır atıl durumda olan AVM’nin yeni konsept nedeniyle tadilata girmişti. Van Mall AVM’de yapılan tadilat çalışmaların tamamlanamamasından dolayı açılışının bir kez daha ertelendiği öğrenildi.

AVM’NİN YENİ AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması

Van Mall AVM’de yapılan tadilat çalışmaların tamamlanmasından sonra açılması beklenirken 23 Aralık’ta yeni konseptiyle açılışa hazırlanan Van Mall AVM’nin yeni açılış tarihi ise 2024 Şubat ayı olarak güncellendi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ