Türkiye'de satışı yapılan maden suyunda dışkı tespit edildi! Türkiye'de satışı yapılan maden suyunda dışkı tespit edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi’nin, prestij projelerinden olan Van Gölü Sahil Yolu’nda yol çizgi çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol çizgi çalışması yapıyor. Daha önce trafik levha çalışmaları tamamlanan İskele-Fidanlık arasındaki birinci etapta yaya geçitleri ve yol çizgi çalışmaları da hızla tamamlanıyor. Hummalı bir çalışma yürüten ekipler, kısa sürede çalışmalarını tamamlayacak.

PROJEDE BİRÇOK SOSYAL DONATI YER ALIYOR

12 kilometrelik Van Gölü sahil Yolu’nda 1100 dönüm rekreasyon alanıyla birlikte, 9 kilometre bisiklet ve yürüyüş yolu, oturma alanları, seyir terasları, dinlenme alanları, çeşmeler, kuş gözlem noktaları, ahşap yürüyüş yolları, spor ve çocuk oyun alanları, otoparklar, aydınlatma, fitness aletleri, güvenlik kulübeleri, peyzaj, yeşil alan, WC ve mescit gibi donatılar yer alıyor. Çalışmaların büyük bir kısmının Büyükşehir Belediyesi’nin idari işgücü ile yürütüldüğü proje, kısa süre içinde Van halkının hizmetine açılacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ