Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle, 491 mülki idare amirinin görev yerleri değişirken Van’da İpekyolu, Erciş, Saray, Özalp ve Gürpınar kaymakamları değişti.

SARAY’DA YENİ KAYMAKAM EYÜP GÜRDAL OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yeni kararname ile Rize Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal, Yunus Ataman’ın yerine Van Saray Kaymakamı olarak atandı. Van Saray eski kaymakamı Yunus Ataman Kahramanmaraş Elbistan Kaymakam olarak atandı.

SARAY KAYMAKAMI EYÜP GÜRDAL KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yeni kararname ile Rize Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal Saray kaymakamı olarak atandı. 1990 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 2014 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Adana Vergi Dairesi Başkanlığında, gelir uzman yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladı. 2018 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kahramanmaraş Valiliği’nde valilik stajını, Bitlis ili Ahlat ilçesinde kaymakam refikliği stajını ve Kırşehir ilinde mülkiye teftiş stajını tamamladı. Sırasıyla Gaziantep ili Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda yabancı dil eğitimini tamamladıktan sonra bilgi İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde eğitim gördü. İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli Onayı ile 14.09.2020 tarihinde Kaymakam Vekili olarak ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Editör: Necmettin Dursun