Android 15 güncellemesini alacak telefon modelleri açıklandı! İşte tam liste.. Android 15 güncellemesini alacak telefon modelleri açıklandı! İşte tam liste..

VANFED tarafından İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 23-26 Kasım tarihleri arasında ikincisi yapılacak olan ‘Van Tanıtım Günleri’nin lansmanı yapıldı. Kadıköy Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte Van’ın yöresel ürünleri sergilendi. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan VANFED Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yağız, “Çok ciddi bir katılım var. ‘Her Vanlı bir komşusunu alsın gelsin’ sloganıyla tüm halkımızı, 81 ildeki halkımızı 23-26 Kasım tarihleri arasında Yenikapı’da yapacağımız muhteşem şölenimize bekliyoruz. Orada tarihimizi, kültürümüzü ve gastronomimizi, dengbejlerimizi en güzel şekilde tanıtacağız. Muhteşem bir program yapacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Van gastronomisinin yer aldığı standı gezen vatandaşlar ise bu tür etkinliklerin düzenlenmesini arzu ettiklerini söylediler. Halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam eden program, ayran aşı ikramıyla sona erdi.

Kaynak: İHA