Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı

ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ

Ulaşım noktasında bir türlü istediğini elde edemeyen Van, havayolunda da ciddi sorunlar yaşamaya devam ediyor. Van için yıllardır dillendirilen uçuş sorunu çözülmezken, Trabzon Havalimanı ise bir günde yaptığı uçuş sayısıyla rekora imza attı. Önceleri 20'yi aşkın uçuşun gerçekleştirildiği Van Ferit Melen Havalimanı son yıllarda 10-12 bandında uçuş gerçekleştirir duruma geldi. 1 Milyon 200 bine yakın nüfusu olan Van'da uçuş sorunu yaşanırken, 850 bin nüfusa sahip Trabzon'da ise yeni rekorlar kırılmaya devam ediyor.

“TRABZON HAVALİMANI'NDA 1 GÜNDE 145 UÇUŞ GERÇEKLEŞTİ”

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, şunlara yer verdi: “Ulaşımda Zirveye Uçuyoruz! Rekoru Rekorla Aşıyoruz... 30 Haziran Cuma günü Trabzon Havalimanı'nda Tüm zamanların en yüksek uçuş sayısı; 145. Ulaşımda çığır açıyor; kesintisiz kavuşturuyoruz!”

IRAK: BİR İTİRAZINIZ OLMAYACAK MI?

Van’ın hemen hemen tüm sorunlarını gündeme alan Vanlı iş insanı, Feridun Irak, Bakan Uraloğlu'nun Trabzon Havalimanı ile ilgili paylaşımı alıntılayarak, şu ifadelerini kullandı:

“Sayın bakan, biz uçaklarda haftalar sonrasına İstanbul-Ankara’ya yer bulamıyoruz. Van’a olan uçuş sayısı topu topu iki elin parmakları kadar bu haksızlık değil mi? Zulüm değil mi? Ey Van’ın siyasetçileri, STK’ları, Meslek kuruluşları bir itirazınız olmayacak mı?”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ