Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde yapımı süren tekstil fabrikaları inşaatlarını ziyaret ederek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı. Vali yardımcısı Furkan Duman ve OSB Başkanı Memet Aslan’da bilgi alan Balcı, Van’ın imarı ve ihyasının yanında vatandaşlarımızın, huzur, refah ve esenliklerine katkı sağlanmak için canla başla çalışıyoruz dedi.

VAN HER ALANDA İLERLİYOR VE GELİŞİYOR

TFF, Vanspor'un grubunda oynanan o maç için inceleme başlattı! TFF, Vanspor'un grubunda oynanan o maç için inceleme başlattı!

Van valiliği Sosyal medya hesabı (X)’te yapılan açıklamada, “Valimiz Sn. Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapımı devam eden tekstil fabrikalarının inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yardımcısı Sn. Furkan Duman ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Memet Aslan’dan bilgi alan Valimiz, “Van her alanda ilerliyor ve gelişiyor. Van’ın imarı ve ihyasının yanında vatandaşlarımızın, huzur, refah ve esenliklerine katkı sağlanmak için canla başla çalışıyoruz. İstihdam konusunda önemli adımlar atıyoruz. Valiliğimizin 6 fabrikası şu an faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor. 4 fabrika daha yapıyoruz. Ağustos ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bu fabrikalarımızda da 2 bin kişi istihdam edilecek. İlimizin işsizliğinin azaltılmasına katkı sağlayacağız. Hedefimiz tekstilde 50 bin istihdam sağlamak. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ