ŞEHRİVAN ÖZEL HABER - Son yıllarda uluslararası alanda önemli başarılara imza atan ve büyük akademik buluşmalara ev sahipliği yapan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, bir büyük buluşmaya daha hazırlanıyor.

Kentin önemli kurum ve kuruluşları ile işbirliği ile yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde 17-18 Ocak 2024 tarihlerinde Uluslararası Vizyon Van Kalkınma Kongresi düzenlenecek.

İŞTE TEBLİĞ KABUL EDİLECEK BAŞLIKLAR

Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van’ı gururlandırdı! Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van’ı gururlandırdı!

"Van'ımızın geleceğini konuşuyoruz" sloganı ile düzenlenecek kongre için bildiri çağrısına çıkılırken, kongre kapsamında bir çok alana dair tebliğler kabul edilecek. Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek kongrede şu başlıklarda bildiri kabul edilecek:

Aile ve Sosyal Politikalar, Asayiş ve Güvenlik, Bağımlılık Mücadele, Çevre ve Şehircilik, Kentleşme, Din Hizmetleri, Eğitim, Ekonomi, Gastronomi, Göç ve İskan, Güzel Sanatlar, Kamu Hizmetleri, Kırsal Kalkınma, Kültür Sanat ve Turizm, İktisat ve İşletme, İletişim, Psikoloji, Spor Hizmetleri, Sağlık, Sanayileşme ve Teknoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Tarih, Tarım ve Hayvancılık, Ulaşım ve Altyapı, Van Gölü Havzası.

ÖNEMLİ TARİHLER

Kongre için özet kabul tarihi 5 Ocak itibariyle başlarken son özet gönderim tarihi ise 28 Aralık 2023 olarak belirlendi.

Bildiri Tam Metinlerinin son gönderimi 12 Ocak 2024 olarak sunulurken, Kongrenin ise 17-18 Ocak 2024 tarihinde Van YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: VEYSEL İZGİ/ŞEHRİVAN