ŞEHRİVAN ÖZEL - Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bir dönem daha Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Hamdullah Şevli, yeni dönemin kadrolarını oluşturmaya başladı.

İkinci dönem görevine başlayan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin yeni dönemde ilk ataması Cahit Tekin’in Genel Sekreter olarak asaleten atanması oldu.

Öğretmen atamalarında kadro sayısının açıklanacağı gün belli oldu! Öğretmen atamalarında kadro sayısının açıklanacağı gün belli oldu!

Yeni dönemde Prof. Dr. Şenay Baydaş ve Prof. Dr. Murat Kayri’den oluşan yeni rektör yardımcıları ile yola devam eden Şevli’nin üçüncü rektör yardımcılığı göreve atama yapması beklenirken, fakültelerdeki yönetim kadrosu da oluşmaya başladı.

Dün itibariyle resmileşen Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararıyla, Van YYÜ Turizm Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Gülsen BAŞ TERZİOĞLU, Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Rafet ÇAVUŞOĞLU ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Yaşar GÖZ asaleten atandı.

Editör: Ömer Aykaç