Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığınca verilen meslek edindirme kursları, kadınlara yeni iş kapıları açıyor. Özellikle kadınlar, bu kurslara giderek hem meslek sahibi oluyor hem de sosyal hayata aktif olarak katılıyor. Hafta içi her gün usta öğretici Ahmed Hüsrev Koyuncu tarafında verilen kurslara katılan kadınlar, burada hüsn-i hat, kaligrafi ve güzel yazı derslerine katılarak hat sanatının inceliklerini öğreniyor. 7 ay süren kursun sonunda ise kursu başarılı bir şekilde bitiren kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü onaylı sertifika veriliyor.

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık

Yaz tatiliyle birlikte kursa kayıt yaptırdığını belirten Ahsen Nur Kutlu, “Uzun bir süredir bu sanata ilgim var. Kursun açılmasıyla kaydımı yaptırdım. Sağ olsun hocamız da alanında çok başarılı biri. Kurstan çok güzel şeyler öğrendik. Maksadım hüsn-i hat sanatında kendimi ilerletmek. Bu imkânları bize sağlayan büyükşehir belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Necmettin Dursun