Yurt genelinde yağışlar bir hafta boyunca etkili olacak Yurt genelinde yağışlar bir hafta boyunca etkili olacak

SON DAKİKA: Son bir haftadır etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sağanak yağuş sonrası kayganlaşan yollarda birçok kaza da meydana gelirken Van'da bugün meydana gelen iki ayrı kaza da 15 kişi yaralandı.

DEVRİLEN ARAÇTAKİ 10 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgilere göre kaza, Gürpınar ilçesine bağlı Güzeldere Geçidi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 AD 7728 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 10 kişi, bölgeye gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

OTOMOBİL VE TIR'DA BULUNAN 5 KİŞİ YARALANDI

Bugün yine saat 14.30 sıralarında meydana gelen kazada ise Hakkari yönüne giden 65 AAT 341 plakalı otomobil, aynı yöne geden TIR'ın dorsesine yandan çarptı, otomobil ve TIR'da bulunan 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, ihbarla olay yerine sevk edilen İtfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri tarafından araçlardan çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Van'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açılırken, her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA - İHA