ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR

Van’da kadın girişimci sayısı her geçen yıl artarken, kadınlar bu anlamda önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Van’da kadınlar hayatın her alanında bulunup aktif olarak çalışırken, kentteki iki kadın birlikte butik açarak bir başarıya imza attı. Kaliteli, seçkin giyim ve aksesuarların bulunduğu Wova Butik, İkinisan Caddesi’nde açıldı. Şıklığın ve zarafetin Van’daki yeni adresi olan Wova Butik’in açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. İki kadın girişimcinin bir araya gelerek açtığı Wova Butik, şimdiden yoğun bir ilgi görüyor. 

Aşiret düğününde geline takılan altın miktarı dudak uçuklattı! Aşiret düğününde geline takılan altın miktarı dudak uçuklattı!

VAN’DA İKİ KADIN GİRİŞİMCİNİN EMEĞİ ‘WOVA BUTİK’ AÇILDI!

Wova Butik’in sahibi Zekiye Acar, mağazanın içeriğinden söz ederek, “Butik 2.5 aydır açıldı ama resmi açılışını bugün yaptık. Ürünlerimiz, açık giyim ve tesettür karışık haldedir. Ürünlerimiz özel tasarımdır. Özel kumaşlardan üretildiler. Marka sahibimiz Hülya Aslan’ın kendi tasarımlarıdır. Girişimci arkadaşımla beraber butik açtık. Çabaladık ve hayalini kurduğumuz iş yerinin açılışını bugün yapıyoruz. Her kadının hayallerine kavuşmasını çok isterim. Çabalasınlar, uğraşsınlar ve isteklerinin peşinden koşsunlar” dedi. 

WOVA BUTİK’E YOĞUN İLGİ!

Wova Butik’in sahibi Kübra Tekinyer, kadın girişimciliğe vurgu yaparak, “Biz özel tasarım ürünleri satıyoruz. Özellikle Hülya Aslan’ın markasıyla çalışıyoruz. Van’a renk katmak istedik. Farklı bir kesimle güzel işler yapmak istedik. Sadece gelip alışveriş yapmak için değil, sohbet için herkesi bekliyorum. Sıcak ve samimi bir ortam yaratmak istedik. Kadınların her alanda kendini göstermesi lazım. Kadın elinin değdiği her yer çiçek açar. Bizim konseptimiz de buna uygun. Kadınları her yerde görmek istiyoruz çünkü biz bunu hak ediyoruz. Mağazamıza çok güzel talepler var. Aldığımız geri dönüşler çok güzel. Çok mutluyuz. Herkesi bekleriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Şaban Beyazsaç