Edinilen bilgiye göre, olay, İpekyolu ilçesine bağlı Hatuniye Mahallesi Terzioğlu Caddesi üzerinde ki bir inşaatta meydana geldi. Bir inşaatın betonu döküldüğü sıra balkon kalıbının çökmesi sonucu 2 işçi göçük altına kaldı. Göçük altına kalan 1 kişi yara almadan kendi imkanları ile çıktı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ambulansları, polis, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Tuşba Grup Amirliği ve Uusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, göçük altından çıkartılan yaralı A.Ş., ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "İlimiz İpekyolu ilçesi hatuniye Mahallesi'nde yaşanan göçüğün ilk anından itibaren olay yerinde çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi itfaiye daire başkanlığına bağlı ekiplerimiz bir işçimizi yaralı olarak enkazdan çıkardı. Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz." Denildi.

Araç sahiplerinin dikkatine! Selektör ile radar uyarısı yapanlara ceza! Araç sahiplerinin dikkatine! Selektör ile radar uyarısı yapanlara ceza!

Kaynak: İHA