Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmaların devam ediyor. Van’da Polis ekiplerince gerçekleştirilen farklı operasyonlarda 4 kilo 200 gram metamfetamin ve gümrük kaçakçılığı malzemeler ele geçirilerek şüpheli şahıslar hakkında ise yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

1 ŞÜPHELİ ŞAHIS HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Van’da polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda 4 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde, 4 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Otogarda silahlı kavga: 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Otogarda silahlı kavga: 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

VAN’DA GÜMRÜK KAÇAKÇILIĞI OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Van’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalarda gümrük kaçakçılığı malzemeler ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde 79 adet cep telefonu, 167 adet cep telefonu aksesuarı, 258 adet elektronik sigara ele geçirilmiştir. 6114 SKM kapsamında yapılan çalışmalarda ise 12 adet ses ve görüntü kayıt cihazı ele geçirilmiştir. Resmi Belgede Sahtecilik suçundan da 2 adet sahte pasaport ele geçirilmiştir. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 6 olay kapsamında 13 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ