Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı? Bakan Yusuf Tekin canlı yayında açıkladı! Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı? Bakan Yusuf Tekin canlı yayında açıkladı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken ülkenin dört bir yanında gün boyu etkinlikler düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü nedeniyle okulların yarın tatil olduğunu duyurdu. Van’da da öğrenci ve veliler okulların yarın tatil olup olmadığını araştırıyor. Peki, yarın (30 Ekim) okullar Van’da da tatil mi? İşte detaylar…

KARARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencileri sevindirecek bir haber verdi. Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü nedeniyle tüm Türkiye'de okulların 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı.

OKULLAR 1 GÜNLÜĞÜNE TATİL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “ Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM