ŞEHRİVAN HABER - Ehliyet alacaklar için Milli Eğitim Bakanlığının yazılı sınav ile birlikte düzenlediği iki sınavdan birisi olan direksiyon sınavı kar yağışından nasibini aldı.

Bir çok adayın aylardır beklediği ehliyet direksiyon sınavı bugün etkili olan kar yağışından dolayı iptal edildi. Sabah erken saatlerinden itibaren Edremit Seyir Tepe civarındaki uygulama alanına giden adaylar bir anda etkili olan kardan dolayı zor anlar yaşadı.

Hem alana ulaşmaya çalışan vatandaşlar hem de alanda araçları ile bulunan sürücü kursları etkili olan kar yağışı nedeniyle mağdur oldu. Adaylar alana gittikten sonra iptal edildiği duyurulan sınav alanında aynı zamanda maddi hasara sebep olan kazalar da yaşandı.

Son dakika! O ilde korkutan deprem! Son dakika! O ilde korkutan deprem!

Zor şartlarda alana giden sürücüler de kurs temsilcileri de olumsuzluklardan dert yandı. Adaylar iptal kararının son ana kadar bildirilmemiş olmasından dolayı sitem ederken sürücü kursları da aynı şekilde tahminlere rağmen iptal kararının geç gelmesinden dolayı eleştiride bulundu. Bazı sürücü kurslarının araçları kazalar yaşarken direksiyon ehliyet sınavı ileri bir tarihe ertelendi.

Whatsapp Image 2024 02 18 At 18.33.22

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ