Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı

Van’da bulunan resmi ilan almaya haiz 6 günlük gazete temsilcisi, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’i ziyaret etti. Ziyarette, yerel gazetelerin çalışmaları, gazetelerin kalitesinin artırılması ile ilgili ortak çalışmalar ve olası sorunların çözümü gibi konular konuşuldu. Ziyarete Vansesi, Bölge, Şehrivan, Van Olay, Yeni Doğu ve Van65 Haber Gazetesi’nin temsilcileri katıldı. Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ile gerçekleşen görüşmede gazetecilikle ilgili birçok konu gündeme alındı.

Ziyarette yerel gazetelerin gazetecilik faaliyetleri ile birlikte yerel ölçektesi sorun ve sıkıntılar üzerine de konuşulurken, yaşanan sorunların aşılması ile ilgili de fikir alışverişi yapıldı. Özellikle kamu ihaleleri, ihalelerin yayın süreçleri gibi konuların da gündeme alındığı toplantıda, Uluçamlıbel müdürlüğünde Basın İlan Kurumu’nun öncüsü olduğu süreçteki değişim de ele alındı. Yerel gazetelerin ve Basın İlan Kurumu’nun etkinliğinin son dönemlerdeki artışı gibi konuların da konuşulduğu toplantıda Uluçamlıbel, hem ziyaret hem de ortak çalışma ile ilgili birliktelikten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Ziyarette; Vansesi Gazetesi adına Erdal Perihan, Van65 Haber Gazetesi adına Zeki Yiğit, Şehrivan Gazetesi adına Ömer Aytaç Aykaç, Bölge Gazetesi adına Bişar Ulutaş, Yeni Doğu Gazetesi adına Orhan Olgun ve Van Olay Gazetesi adına ise Sunullah İlbay yer aldı.

Editör: Necmettin Dursun