ŞEHRİVAN HABER

Türkiye'de en son yerel seçimler, 31 Mart 2019 tarihinde yapılmış ve seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenmişti. Yerel seçimlerin 2024 yılında yapılması beklenirken, Van’da da o isimden ilk hamle geldi. Seçimlere aylar kala Vanlı iş insanı adaylığını açıkladı. 

BOZKURT ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı

Vanlı iş insanı Şemsettin Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Bozkurt paylaşımında, kente hizmet etmek için aday olduğunu belirterek, “Uzun zamandır düşünüyordum. Bugün buradan paylaşmak istedim. Olur veya olmaz. Kendi açımdan hiç problem değil. Samimiyetle söylüyorum, kendim için değil şehrim için bunu istiyorum. Tüm sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğim; bilgi, birikim ve tecrübelerime güvenerek, yaşadığım şehre hizmet etmek için… Van Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Aykaç