HÜDA PAR’IN VAN PROJELERİ BELLİ OLDU

31 Mart’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kalırken siyasi partilerin illerde yarışacak belediye başkan adayları da belli oldu. Van’da da seçim çalışmalarının startını veren HÜDA PAR, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayını Mehmet Mehdi Oğuz olarak açıkladı. HÜDA PAR'ın Van Büyükşehir adayı Mehdi Oğuz seçimi kazanması halinde Van’a yapacağı projeleri açıkladı. Van’da uzun yıllardır etkili bir siyaset yürüten HÜDA PAR geçtiğimiz yıllarda da kent ile ilgili raporlar ve sorunlardan oluşan çalışmalar yapmış ve sık sık kentin gündemine taşımıştı.

OĞUZ: VAN HAK ETTİĞİ BELEDİYECİLİĞE HÜDA PAR İLE KAVUŞACAK

HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Van’ın sorunlarına çare olacak birçok projesini duyurdu. HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan aday Mehmet Mehdi Ozğuz’un projeleri arsında Vanlıların özlemle beklediği ve Van’da kronikleşmiş sorun haline gelen birçok proje yer alıyor. Oğuz’un projeleri; Modern stat, Van Otogar projesi, köprülü kavşaklar gibi bir projesini açıkladı. Kentin yaşadığı sorunlara çözüm olacak vizyon projelerini açıklayan HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, yıllardır hizmetten yoksun kalan Van’ın hak ettiği belediyeciliğe HÜDA PAR ile kavuşacağını belirtti.

“DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ, HİZMETLERİN TAMAMI BİZİMLE OLUR”

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, “Sorunlar belli çözümler belli. Yıllardır hizmetten yoksun olan halkımız HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışına ihtiyacı vardır. İlimizin İki sınır kapısı var ve ciddi bir ticaret potansiyeline sahip olmasına rağmen işsizlik oranı iller sıralamasında ilk 3'te yer almaktadır. Bunun yanı sıra biz Vanlıların değimiyle Van denizimiz şifalı suyuyla turizme katkı sağlayacak ve şehrimizi turizmin merkezlerinden biri haline getirecek bir potansiyele sahip. Ama maalesef kurumaya terkedilmiş durumda.”

606C8618 95Da 4700 9C35 Eaf21E644254

HÜDA PAR: BİZİMLE OLUR

“Tarım ve hayvancılık noktasında da verimli topraklara sahip olan ilimizde, halkımız kırmızı ete hasret kalmış, ihtiyaç olan tarımsal ürünlerinin çoğunu komşu illerden tedarik etmektedir. Bu saydıklarımız sadece sorunlardan birkaç tanesi. Halkımızı tüm bu hizmetlerden mahrum bırakan anlayışın değişme vaktinin geldiğini ve halkımızın özlem duyduğu hizmetlerin tamamımı “Bizimle Olur” diyor halka efendi değil hizmetkâr olacağımızı ilan ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Df990De5 523B 4F75 Ae8A 9C435D5C430E

BEŞYOL’A TAKSİM PROJESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kentin tamamını ilgilendiren önemli projeler üzerinde çalışan Hüda Par’ın sosyal medyada da dolaşıma giren projeleri büyük ilgi gördü. Bu projeler arasında özellikle Beşyol meydanını Taksim Meydanı benzer bir alana çevirecek olan proje büyük ses getirdi. Bu projelerin görsellerinin paylaşılması sonrası bir mesaj paylaşan İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, “Daha projelerimizi çoğunu açıklamadık. Havanda su dövmüyoruz. Sorunlara dokunuyoruz. Çözüm ortaya koyuyoruz. Çok çılgın projelerimiz var. Mesela beşyola taksim meydanı projesinin ayrıntılarını açıkladığımızda çok takdir toplayacak.”

İŞTE O PROJELERDEN BAZILARI…

Cevdet Yılmaz: Ana amacımız sosyal refahı artırmak Cevdet Yılmaz: Ana amacımız sosyal refahı artırmak

D9907C10 7034 4897 95E2 C2935B9Ef75A5Ac9Da66 88E8 492B A09B 5Bee53A6Bf93E6Ef6E9B 95Ef 4Eaa 9462 Fbd0779D616E64Caba34 99F6 4594 801B C83F1Dbace98

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER