Sistemsel eğitimle en iyi hizmeti vermek ve sektörde çıtayı biraz daha yükseltmek iddiası ile beş yıl önce kurulan “Mehmet Özkaya Akademi Stüdyo” sanata gönül veren her yaş grubundan amatörleri profesyonellerle buluşturarak sanatsal ve kültürel gelişime katkı sağlamaya devam ediyor.

SANATA GÖNÜL VERENLERE DESTEK

Duayen sanatçılar Koreograf-Aktör-eğitmen Tayfun Sav ve Tiyatro sanatçısı-Yazar-Eğitmen Savaş Aykılıç yönetiminde yapılacak ve 2,5 ay sürecek kurs programında Oyunculuk, Beden dili, doğaçlama, Mimik, Artikülasyon, Ritim ve Dans dersleri verilecek. Son 2 haftada derslere profesyonel yönetmenler de katılarak kamera önü ve arkası tanıtılacak. Kurslar 8 Temmuz cumartesi günü başlayacak 24 Eylül’de sertifikaların verilmesi ve final gösterisi ile sona erecektir.

YETENEĞİ OLANLARA FIRSAT

 Merkezi İstanbul Beyoğlu Asmalı Mescit Sofyalı Sok: No:5 D:2’de yer alan, Almanya’da şubesi bulunan, farklı illerde temsilcikleri açılacak olan  “Mehmet Özkaya Akademi Stüdyo”da çeşitli enstrüman dersleri, şan, solfej, pro-dj, sunuculuk, diksiyon kurslarının yanı sıra Güzel Sanatlar Lisesi, Güzel Sanatlar Fakültesi sınavlarına hazırlanan öğrencilere eğitim veriliyor. Ayrıca profesyonel ve amatör sanatçılara albüm, single çalışması, aranje, klip ve tanıtım filmi çekimi hizmetleri de sağlanıyor.   Yeteneği olan, sanata gönül veren her yaş grubundan amatörler  www.mehmetozkayaadademistudyo.com, www.mehmetozkaya.net ve 0532 364 2225 telefondan iletişim kurabilirler.

Fotoğraf meraklıları için ücretsiz kurs açılacak! Fotoğraf meraklıları için ücretsiz kurs açılacak!

MEHMET ÖZKAYA

Van’da doğan, Türk Müziğine çağdaş bir yorum getirme amacıyla çalışmalar yapan, sürekli üreten ve yeni projeler hazırlayan Mehmet Özkaya’nın “Çağdaş Müzik Orkestrası Konseri” adlı 2. Konser albümü ile kendi  bestelerinden oluşan "Aşk Mevsimi" isimli 3. Albümü bulunuyor. Van Vakfı üyesi Mehmet Özkaya, Van’ın tanıtımı ve İstanbul’da yüksek eğitim gören öğrencilere, Van, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla konserler düzenledi. 2 Nisan Van’ın kurtuluş gecelerine konserleriyle katkı sağladı.

Editör: Necmettin Dursun